Maatwerk houten meubels in Zeist

Bent u op zoek naar een ervaren meubelmaker in Zeist?

StudioDUS kan uw ideeën voor uw interieur ontwerpen, tekenen en realiseren. Wij kunnen u adviseren over vormgeving, materiaalkeuze, afwerking etc. Wanneer u een duidelijk idee heeft over uw interieur en ook wanneer u graag wat meer advies wilt over vormgeving en materialen.

StudioDUS realiseert maatwerk houten meubels zoals inbouwkasten, kastenwanden, keukens, bedrijfsbalies, winkelinterieurs. Ook voor fijn renovatie timmerwerk zoals bijvoorbeeld een kamer en suite kunt u bij ons terecht. Kortom, de mogelijkheden zijn groot!

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

Werkwijze / ontwerp

Wanneer u een wens door StudioDUS wilt laten realiseren maken wij een eerste afspraak. Nadat al uw wensen zijn besproken zal er eerst een richtprijs worden berekend, dit is geheel vrijblijvend.

Na akkoord op de richtprijs zal uw project worden getekend in een presentatie tekening en een technische tekening en komt er een offerte.

Pas wanneer u geheel akkoord bent met de tekeningen en offerte gaan wij over tot de productie.

Duurzaamheid

StudioDUS staat voor duurzame producten. Een duurzaam product heeft een lange levensduur, daarom is een goed ontwerp de eerste stap naar een duurzaam product. Een goed ontwerp is tijdloos en gaat niet snel vervelen en zal daarom ook niet snel vervangen hoeven te worden.

Hout uit Nederland

Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van inlands hout voor alle massieve meubels en interieurelementen. Inlands hout heeft meestal geen FSC keurmerk, maar wordt altijd duurzaam gekapt door Staatsbosbeheer.

Afwerking

Massief hout wordt (meestal) afgewerkt met milieuvriendelijke hardwax olie, een afwerking die jarenlang meegaat en een mooie matte glans geeft aan het oppervlak. Bij slijtage is het gemakkelijk bij te werken.

Lakwerk besteden wij altijd uit aan een meubelspuiterij, dit garandeert een zeer slijtvaste laklaag waar u lang plezier van kunt hebben.