Cursus houtbewerking Utrecht

Cursusdata

De cursussen bij Upward Spiral worden in verschillende dagdelen en periodes aangeboden. Bekijk het actuele overzicht van de cursussen op de website van Upward Spiral.

Augustus t/m november 2016
Week 34 t/m 46 (vakantie week 42)

Januari t/m april 2016 (Volgeboekt)
Week 1 – 13 (vakantie week 8)

Dagen & tijden

De cursussen bij Upward Spiral worden op verschillende tijden aangeboden. Bekijk het actuele overzicht van de cursussen op de website van Upward Spiral.

Een dagdeel bestaat uit 3 uur, inclusief een koffie- en/of theepauze van 15 minuten. Tussen de middag kunt u lunchen in onze kantine (wel zelf een boterham meenemen, koffie en thee zijn verzorgd).

Voor de cursisten van vrijdagochtend is het mogelijk om beide dagdelen te volgen.  Zo heeft u meer tijd om aan uw werkstuk(ken) te besteden en de mogelijkheid om het programma van de basiscursus meubelmaken, de cursus ambachtelijke houtbewerking en de cursus meubelmaken versneld te doorlopen. Een goede mogelijkheid voor de serieuze meubelmaker die in een relatief korte tijd veel wil leren!

Wilt u graag van de mogelijkheid gebruik maken om op vrijdag 2 dagdelen te volgen? Vermeld dit dan in de opmerkingen op het aanmeldformulier.

Afwezigheid/inhalen

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een cursusdagdeel mist vanwege ziekte of andere reden. StudioDUS biedt u dan de gelegenheid om de gemiste cursus in te halen op een ander dagdeel.

Op vrijdagmiddag  van 13.30 tot 16.30u zijn er standaard 2 plekken gereserveerd voor eventuele inhalers en/of cursisten die een zelfstandig blok willen volgen. Inhalen op woensdagavond of vrijdagochtend is ook mogelijk, dit dient afgesproken te worden met uw docent Peter Deij.

Let wel, het inhalen van dagdelen is een extra service die geboden wordt door Upward Spiral, het kan voorkomen dat uw gemiste dagdelen niet ingehaald kunnen worden.

Cursuslocatie

Upward Spiral – Finewoodworkingschool
De la Reylaan 34-42
3707 TM Zeist

Let op: tijdens de dagcursussen is er een andere ingang dan tijdens de avonduren. Bekijk de routebeschrijving voor meer informatie over de locatie.

Bent u op zoek naar een cursus houtbewerking en meubelmaken?
Meubelmakerij StudioDUS geeft al sinds 2012 verschillende cursussen ambachtelijk meubelmaken in de regio Utrecht. Alle cursussen worden gegeven door ervaren meubelmaker Peter Deij. Voor een cursus houtbewerking heeft u geen vooropleiding of ervaring nodig.

Finewoodworkingschool
Vanaf 2016 is het cursusaanbod uitgebreid en worden de cursussen houtbewerking aangeboden door de Finewoodworkingschool Upward Spiral. Meer informatie over de Finewoodworkingschool en het inschrijfformulier voor de cursussen vindt u op de website van Upward Spiral.

Benieuwd naar de ervaringen van de deelnemers? Lees de reviews van voorgaande cursisten of bekijk de foto’s op onze Facebookpagina.

Cursussen houtbewerking in de regio Utrecht
Ook bij Upward Spiral ligt de nadruk tijdens de cursus op het ambachtelijk bewerken van hout en het meubelmaken. U leert het ambacht in kleine groepen (maximaal 8 deelnemers) van meubelmaker Peter Deij. Hij begeleidt u individueel zodat u lekker in uw eigen tempo kunt werken.

In de introductiecursus meubelmaken, leert u de traditionele vaktechnieken, waardoor u daarna een goede basis heeft om het grootser aan te pakken.

De cursus meubelmaken neemt u na de introductiecursus een stapje verder.

Weet u niet zeker welke cursus houtbewerking bij u past? Neem dan vrijblijvend contact op met Upward Spiral.